Süd Tiroler Sjinken
Het verhaal van de firma Kofler in Süd Tirol lijkt op ons eigen verhaal. Het was opa Augustin Kofler die op zijn boerderij in Sankt Felix, sjink- en worstrecepten ontwikkelde bedoeld voor zijn gezin. De faam van de bijzondere smaak verspreidde zich gestaag, dus vonden de sjinke en worsten al gauw gretig aftrek. Augustins passie sloeg over op zoon Walter, die de recepten verfijnde en uitbreidde. Die gaf de recepten op zijn beurt weer door aan zijn kinderen Klaus, Martina en Lukas. ‘Het goede bewaren en daaruit iets nieuw creëren’, werd het credo van het bedrijf. Zo maakt de familie Kofler, al meer dan veertig jaar, Zuid-Tiroolse specialiteiten op 1350 meter hoogte in de bergen.
Soorten
In de Sjinkerie voeren wij een uitgebreid assortiment van de familie Kofler: diverse sjinken en speciale worsten. De traditionele Süd tiroler sjink maar ook de varianten met alpenkruiden en alpenbloemen (uniek in Limburg allen gesneden op onze Berkel snijmachine). Natuurlijk hebben wij deze hammen in stukken verpakt in diverse gewichten zodat u zelf naar believen hier aan kunt snijden. De familie Kofler maakt ook diverse worsten zoals hun “salami della casa”. Maar ook de verpakte varianten zijn niet te versmaden zoals met venkel, alpenkruiden en alpenbloemen of zelfs van hert en wildzwijn. Allen verkrijgbaar in handige stukjes om zelf te snijden.
Toont alle 7 resultaten